Grupuri iViață

Întrebări des întâlnite

Probabil că ai văzut o întâlnire de grup iViață fără să îți dai seama despre ce e vorba. Un grup IViață arată ca un grup de prieteni care se adună la prânz, echipe care joacă baschet, sau oameni care studiază o carte sau un anumit subiect. În esență, grupul este o mică adunare de oameni, și este mai puțin despre ce faci și mai mult despre cu cine faci ce faci. Participând la un grup iViață te poți aștepta să te conectezi la ceilalți făcând ceva împreună, să porți conversații dătătoare de viață și să le ceri altora să se roage pentru tine.

Grupurile se întâlnesc pentru trei semestre pe an – iarnă/primăvară, vară și toamnă. În timpul semestrelor cele mai multe grupuri se întâlnesc o dată pe săptămână. Grupurile iViață au scopul de a da sens vieții tale dar și să pună comunitatea în viața ta, așa că, chiar dacă nu poți participa la fiecare întâlnire, este totuși un mare câștig pentru tine.

Cele mai multe grupuri iViață se întâlnesc timp de un semestru. În acest fel, se pot adăuga mereu oameni noi. De asemenea, formatul pentru acest semestru îți permite să încerci mai multe grupuri în fiecare an. Pe măsură ce se formează relații, unele grupuri aleg să rămână împreună timp de mai multe semestre, însă noii veniți sunt întotdeauna bineveniți.

Acest aspect diferă de la un grup la altul. Când cauți în registrul pentru grupuri, vei găsi în profilul grupului dacă avem pe cineva disponibil să stea cu copiii.

Adevărul e că nu toată lumea va simți că se potrivește în primul grup pe care îl încearcă. De aceea te încurajăm să îți alegi câteva grupuri care te interesează, să contactezi liderii și să încerci să mergi la câteva grupuri înainte de a alege grupul potrivit pentru tine. Pentru a avea succes cu grupurile, există o strategie simplă: nu renunța! Credem că există un grup potrivit pentru oricine- chiar și pentru tine!