28-31 august 2022

Timp de trei zile, tabăra Epic Kids Adventure din cadrul BCNG îl va ajuta pe copilul tău să descopere Cuvântul lui Dumnezeu într-un mod palpitant și de neuitat! Noi credem că Împărăția se învață și de aceea ne dorim le oferim copiilor un mediu relaxant, dar și distractiv în care să descopere bunătatea și planul minunat al lui Dumnezeu pentru ei. În fiecare zi copiii vor învăța atât prin activități practice, cât și prin intermediul mesajelor câte un principiu-cheie esențial pentru o viață care contează. În același timp vor lega prietenii și vor experimenta bucuria aventurilor în natură și închinarea în jurul focului de tabără. Să înceapă aventura!

Costuri

Tabăra costă 720 lei/copil și pot participa copii cu vârste între 6 și 10 ani împliniți. In costul taberei sunt incluse cazarea, 3 mese /zi, transportul Tg Mureș – Sovata si retur, contravaloarea activităților in aer liber coordonate de instructori bine pregatiti (canoe, gradina cu corzi, catarat pe stanca, drumetie etc).

Înregistrare

Dacă ai întrebări cu privire la înscrierea copiilor, contactează echipa NGKids la adresa ngkids@bcng.ro. La înscriere vei semna și un acord cu privire la acordul tău pentru fotografierea și filmarea copilului tău, materiale pe care le vom folosi ca promovare pentru viitoarele tabere. Dacă nu dorești acest lucru te rugăm să specifici asta în cererea de înscriere.

Program

Programul taberei se va posta pe site cu aproximativ două săptămâni înainte de data plecării.
Atenție! Programul se poate schimba în funcție de vreme.

Monday – Wednesday / June 27 – 29, 2022

7:30 am     Check-In & Registration Begins|
8:30 am     Auditorium Doors Open & Drop-Off Begins
9:00 am     Conference Starts
11:30 am   Auditorium Doors Close for Final Session
12:00 pm   Conference Ends

Întrebări des întâlnite

În tabără pot participa copiii între 6 și 10 ani împliniți.

Da. De la al doilea copil din aceasi familie se aplica o reducere de 20% din pretul taberei.

Tabăra se poate plăti cu cash sau cu cardul. La înscriere există un link pentru plata cu cardul. Toate plățile sunt securizate. Acolo te rugăm să specifici numele părintelui, al copilului și mențiunea ”plată Epic Kids Adventure”.

Pentru plățile cash te rugăm să achiți contravaloarea taberei la punctul Next Steps din fiecare campus BCNG.

În toate situațiile însă, la înscriere trebuie plătit minim 200 lei (avans tabără).

Check-in-ul va avea loc începând cu o oră înainte de ora anunțată pentru plecarea în tabără, în curtea bisericii sau la standul special amenajat pentru asta în caz de vreme nefavorabilă.

Da, te rugăm să contactezi echipa NGKids pentru a te ajuta cu această cerere.

În tabăra Epic Kids Adventure vrem să știi că siguranța copiilor este una dintre prioritățile noastre. Toate activitățile desfășurate în colaborare cu echipa Outward Bound vor fi supravegheate de către traineri calificați, iar activitățile se vor desfășura în condiții de maximă siguranță, cu echipamente de protecție adecvate și cu respectarea tuturor precauțiilor necesare pentru ca copiii să se simtă bine fără a fi puși în pericol. Având în vedere că unii copii sunt mai mici, chiar și în afara acestor activități copiii vor fi supravegheați de catre staff-ul Ngkids. În locație nu există medic, însă în caz de nevoie avem contactul unei persoane calificate care poate veni oricând este chemată.

Haine de vară, o pelerină pentru ploaie, sandale, adidași, o șapcă de soare, o pătură, o lanternă, spray pentru căpușe pentru drumețiile în pădure și...mult chef de joacă!

NU RECOMANDĂM aducerea de gustări perisabile de acasă.

Copiii vor primi trei mese/zi, dintre care două mese calde cu desert inclus. Dacă copilul are anumite alergii te rugăm să ne comunici asta în cererea de înscriere în tabără.

La check-in te rugăm să ai o adeverință medicală care atestă faptul că copilul este clinic sănătos și apt pentru activități fizice moderate. Noi trebuie să știm dacă copilul are anumite limite fizice, în special pentru probele care necesită un efort fizic mai intens, și de aceea te rugăm să ne anunți despre asta dacă este cazul.

Tricourile se vor da la sosirea în tabără. Vom avea câteva tricouri în plus în cazul în care nu se potrivesc mărimile.

Te rugăm să pui inhalatorul într-o pungă din plastic cu zip și să scrii pe pungă numele copilului și alergenul și să îl predai la check-in. Liderul grupului din care va face parte va păstra inhalatorul tot timpul la îndemână.

Vrem să îți slujim copilul cu excelență în tabără și ne dorim să ne ajuți să stabilim ce poate mânca copilul tău fără să i se facă rău. Pe formularul de înregistrare va fi o rubrică în care vei putea să ne scrii la ce este alergic copilul tău. După ce te înscrii vei primi meniul taberei pe email pentru a știi ce se va mânca acolo. În acest email vei primi și mai multe detalii despre cum îi poți trimite gustări, dacă e cazul.

Îți mulțumim că înțelegi că în cadrul taberei nu vom putea administra niciun fel de medicament. Singurul lucru care este acceptabil este inhalatorul sau insulina (non-injectabilă), ele fiind decisive în cazul unei urgențe.

În tabără noi suntem dedicați să creem un mediu sigur și confortabil pentru toți copiii care participă. Dacă copilul tău are nevoi speciale contactează un membru NGKids pentru mai multe detalii.

Copilul va fi în curte la venirea din tabără. Pentru a-l putea ridica vei avea nevoie de un buletin. Dacă copilul va fi ridicat de altcineva decât de unul dintre părinții săi persoana respectivă trebuie să aibă asupra sa o procură în acest sens.

Pentru ca copilul tău să poată sluji în cadrul Dream Team el trebuie să aibă 13 ani împliniți și să fi parcurs cei patru pasi din cursul Descoperă, inclusiv interviul de la final.