BCNG | NG KIDS
15373
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15373,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive,elementor-default

NG Kids

Stim cât de important este să întărim relaţia copiilor noştri cu Dumnezeu.

În fiecare duminică, copiii noştri Îl experimentează pe Dumnezeu şi  învaţă Cuvântul. Toate acestea într-o atmosferă plăcută şi pe un limbaj potrivit copiilor. Toate activitățiile de la NG Kids se conturează cu creativitate și cuprind activităţi interactive care să îi inspire pe copii să-L caute pe Domnul. Lucrarea noastră cu copii se concentrează pe păstorirea copiilor noştri şi pe sprijinirea lor în a ştii că slujirea nu este doar pentru adulţi.

De obicei, împărțim copiii în trei grupe, clasificate în funcție de vârstă copiilor: “Neînficații” (4-8 ani) şi “Glorioșii” (9-12 ani). Pe lânga acestea avem o creșă, care este special amenajat pentru mamă si copil.

Avem o echipă dedicată care se străduieşte în fiecare săptămână să facă biserica distractivă şi interactivă pentru fiecare dintre copiii noştri.

Suntem determinaţi să semănăm seminţe eterne în generaţiile viitoare!