Rulează videoul
Tabăra Epic Kids Adventure 2024
Descoperă o nouă dimensiune a distracției în tabăra Epic Kids Adventure! În cadrul taberei noastre, punem accentul pe activități variate, care îmbină jocul, credința, educația și natura într-un mod captivant. De la activități sportive și jocuri creative, până la experimente științifice și aventuri în natură, fiecare moment petrecut în tabără va fi plin de bucurie și entuziasm.
 
Echipa noastră dedicată de instructori îi va ghida pe copii în explorarea naturii din jurul lor și îi va încuraja să-și dezvolte creativitatea și spiritul de echipă. În plus, ne asigurăm că tabăra noastră oferă un mediu sigur și pozitiv, unde fiecare copil se simte apreciat și încurajat să-și atingă potențialul maxim. Să înceapă aventura!
 
Detalii

Preț: 900 RON

Locurile sunt limitate!

Termen limită de inscriere: 15 iulie
Întrebări des întâlnite

În tabără pot participa copiii între 6 și 11 ani împliniți.

Da. De la al doilea copil din aceasi familie se aplica o reducere de 20% din pretul taberei.

Tabăra se poate plăti cu cash sau cu cardul. Poti selecta modalitatea de plata in formularul de inscriere.

Pentru plățile cash te rugăm să achiți contravaloarea taberei la punctul Next Steps din fiecare campus BCNG.

În toate situațiile însă, la înscriere trebuie plătit minim 400 lei (avans tabără).

Check-in-ul va avea loc începând cu o oră înainte de ora anunțată pentru plecarea în tabără, în curtea bisericii sau la standul special amenajat pentru asta în caz de vreme nefavorabilă.

Da, te rugăm să contactezi echipa NGKids pentru a te ajuta cu această cerere.

În tabăra Epic Kids Adventure vrem să știi că siguranța copiilor este una dintre prioritățile noastre. Toate activitățile desfășurate în colaborare cu echipa Outward Bound vor fi supravegheate de către traineri calificați, iar activitățile se vor desfășura în condiții de maximă siguranță, cu echipamente de protecție adecvate și cu respectarea tuturor precauțiilor necesare pentru ca copiii să se simtă bine fără a fi puși în pericol. Având în vedere că unii copii sunt mai mici, chiar și în afara acestor activități copiii vor fi supravegheați de catre staff-ul Ngkids. În locație nu există medic, însă în caz de nevoie avem contactul unei persoane calificate care poate veni oricând este chemată.

Haine de vară, o pelerină pentru ploaie, sandale, adidași, o șapcă de soare, o pătură, o lanternă, spray pentru căpușe pentru drumețiile în pădure și...mult chef de joacă!

NU RECOMANDĂM aducerea de gustări perisabile de acasă.

Copiii vor primi trei mese/zi, dintre care două mese calde cu desert inclus. Dacă copilul are anumite alergii te rugăm să ne comunici asta în cererea de înscriere în tabără.

La check-in te rugăm să ai o adeverință medicală care atestă faptul că copilul este clinic sănătos și apt pentru activități fizice moderate. Noi trebuie să știm dacă copilul are anumite limite fizice, în special pentru probele care necesită un efort fizic mai intens, și de aceea te rugăm să ne anunți despre asta dacă este cazul.

Tricourile se vor da la sosirea în tabără. Vom avea câteva tricouri în plus în cazul în care nu se potrivesc mărimile.

Te rugăm să pui inhalatorul într-o pungă din plastic cu zip și să scrii pe pungă numele copilului și alergenul și să îl predai la check-in. Liderul grupului din care va face parte va păstra inhalatorul tot timpul la îndemână.

Vrem să îți slujim copilul cu excelență în tabără și ne dorim să ne ajuți să stabilim ce poate mânca copilul tău fără să i se facă rău. Pe formularul de înregistrare va fi o rubrică în care vei putea să ne scrii la ce este alergic copilul tău. După ce te înscrii vei primi meniul taberei pe email pentru a știi ce se va mânca acolo. În acest email vei primi și mai multe detalii despre cum îi poți trimite gustări, dacă e cazul.

Îți mulțumim că înțelegi că în cadrul taberei nu vom putea administra niciun fel de medicament. Singurul lucru care este acceptabil este inhalatorul sau insulina (non-injectabilă), ele fiind decisive în cazul unei urgențe.

În tabără noi suntem dedicați să creem un mediu sigur și confortabil pentru toți copiii care participă. Dacă copilul tău are nevoi speciale contactează un membru NGKids pentru mai multe detalii.

Dacă aveți întrebări despre Tabăra Epic Kids Adventure sau dacă doriți să aflați mai multe despre activitățile NgKidsPlay, nu ezitați să ne contactați.