BCNG | Viziune
15363
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15363,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive,elementor-default

VIZIUNEA G12

Viziunea de 12 (Guvernarea de 12) este fondată pe Marea Trimitere dată de Isus. Scopul ei principal este ca fiecare membru al bisericii să devină un ucenic care să transmită caracterul lui Cristos și să-și formeze grupul său de 12.

Structura viziunii este fondată pe patru principii biblice: Câștigă, Consolidează, Ucenicizează și Trimite.

G12 s-a născut în urma unei viziuni pe care Dumnezeu i-a dat-o pastorului César Castellanos, pastorul principal al Bisericii MCI Bogota.

Prin această viziune, biserica din Columbia și biserici din întreaga lume, au experimentat lucruri minunate, fiind împuternicite să adune și să formeze mii de noi creștini, care să rămână în Trupul lui Cristos și să trăiască pentru El!

Prin viziunea G12, Biserica Creștină Noua Generație a primit o nouă ungere și o nouă înțelegere a dragostei și sacrificiului pe care Isus Cristos l-a făcut pentru omenire!

Există o mare diferenţă între a fi fanul lui Isus și a fi un ucenic al Său. Această diferenţă se numeşte ucenicizare. Noi credem că ucenicizarea este despre a deveni un urmaş devotat al lui Cristos.

După ce o persoană nouă este condusă la Isus, ea este consolidată în decizia ei de a-L urma pe Cristos și ucenicizată pentru a deveni un creștin matur, gata să ducă mai departe Vestea Bună a jerfei lui Isus.

Procesul Viziunii

Odată ce ai luat decizia de a-ţi preda viaţa lui Cristos, se întâmplă uneori ca ceea ce urmează să fie puţin dezamăgitor. „Ce e cu atâtea întâlniri? Ce fac toţi oamenii aceştia în biserică? Ce este Biblia şi cum să o citesc? Cum adică sunt un ucenic?” Toate aceste întrebări pot crea o multitudine de cărări pe care să le urmezi în umblarea ta cu Dumnezeu.

Noi credem că este foarte important să ai parte de tot ce e mai bun în noua ta viaţă cu Cristos, fără să te îngrijorezi de modul în care vei face asta. Aşa că am pregătit o modalitate simplă de a-ţi începe noua viaţă ca pe cea mai grozavă aventură de care ai putea avea parte vreodată.

“Lecții de viață” este un curs de 9 săptămâni ce are ca scop să întărească credința în Isus a noului credincios.
Cursul unește cele trei elemente de baza ale viziunii g12:

Pre- Întâlnirea, Weekend-ul Întălnirea și Post- Întălnirea.

“Lectii de viața” ajută noul credincios să își construiască un fundament stabil pentru credința lui și îl pregătește pentru o întălnire transformatoare în timpul weekend-ului “Întălnirea mea cu Isus”. Parcurgerea acestui curs, echipează credinciosul să își descopere și să-și atinga potentialul ca și lider prin cursul următor: “Pregătirea în Destin”

 

 

Pregătirea în Destin este un program pe care Viziunea G12  l-a pregătit pentru a ajuta fiecare persoană să se dezvolte, devenind un lider puternic, care să îşi atingă potenţialul maxim. Pregătirea în Destin este un program interactiv de leadership creat pentru a oferi resursele necesare pentru implementarea unei lucrări de succes. Scopul Pregătirii în Destin este acela de a echipa oamenii care au o dorinţă de a-L sluji pe Dumnezeu şi de a pregăti o generaţie care să urmeze în mod eficient porunca pe care Isus ne-a dat-o ca şi creştini: „Mergeţi şi faceţi ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui, al Fiului şi al Duhului Sfânt” (Matei 28:19).

Grupele „AI VIAȚĂ

Pe lângă întâlnirile noastre de duminică, mai avem și grupele „ai viață”. Aceste grupe mici se întâlnec o dată pe săptămână pentru a studia Cuvântul lui Dumnezeu.

Există grupuri pentru tineri, copii şi adulţi. Dacă nu faci parte încă dintr-un grup mic, este foarte important să te alături unuia. În acest cadru vei face primii paşi în noua ta viaţă în Cristos cu ajutorul cuiva care te va ghida. Aceste grupuri sunt o modalitate minunată de a te conecta personal cu ceilalţi membrii ai bisericii, într-un mediu prietenos. Te încurajăm să vorbeşti cu persoana care te-a invitat sau să abordezi unul dintre liderii bisericii, ca să poţi găsi un grup în apropierea ta.