CONFERINȚĂ 2022

BINE AI VENIT

TEMA CONFERINȚEI – FRESH START & FRESH IMPACT

Conferința ALMAS Exponențial este o viziune devenită realitate. Se adresează pastorilor, liderilor de grupuri, potențiali lideri sau potențiali pastori, misionarilor și celor care simt o chemare de a planta noi Biserici.

Cuvântul “potențial” descrie cel mai bine atmosfera de la ALMAS si dorința noastră cea mai intimă este să avem un timp în care să experimentăm ÎMPROSPĂTARE, să aflăm lucruri noi sau neștiute despre SISTEMELE și structura bisericii si cum aceasta poate funcționa cât mai bine. Fiecare experiență este prețioasă și ne putem ajuta unii pe alții să dezvoltăm o cultură înfloritoare și plină de viață alături de alți pastori și lideri din România și nu numai.

DE CE EXISTĂM?

ALMAS Exponențial este dedicată împărtășirii de idei, instrumente și resurse care vor ajuta la dezvoltarea leadership-ului, va contribui la sănătatea emoțională, conducerea, creșterea bisericii și multe alte resurse. Suntem la dispoziția lui Dumnezeu pentru a împlini ce El ne-a cerut să facem, să rupem puterea spiritului orfanului și să eliberăm puterea spiritului de adopție peste România.

Suntem onorați să slujim împreună în acest fel!

CARE ESTE VIZIUNEA NOASTRĂ?

Viziunea noastră este de a crește lideri care cresc biserici, ajutându-i să își atingă POTENȚIALUL maxim. NIMENI NU TREBUIE SĂ SLUJEASCĂ DE UNUL SINGUR!

“Astfel, bisericile au fost întărite în credință și creșteau în fiecare zi în număr.” (Fapte 16:5)

Marin Bloj

FONDATOR ALMAS EXPONENȚIAL
Biserica Creștină Noua Generație, ca viziune s-a născut în inima pastorului Marin Bloj în timp ce lucra ca evanghelist predicând Evanghelia generației tinere din România în anul 2000.  
În 2001, Marin Bloj a fondat Biserica Creștină Noua Generație care are acum aproximativ 250 de participanți în 4 campusuri din 2 județe importante din România. Pastor Marin Bloj are o pasiune profundă pentru salvarea acestei generații pentru Cristos, dar și pentru dezvoltarea liderilor și plantarea de biserici dătătoare de viață. 
Împreună cu soția sa, Atena Bloj, au două fiice, Alanis și Sofia, care sunt slujitoare pasionate pentru Isus și pentru a-i conduce pe tinerii din generația lor mai aproape de Isus.

Atena Bloj

FONDATOR ALMAS EXPONENȚIAL
Pastor Atena Bloj este fondatoarea conferinței pentru femei STRĂLUCEȘTE și găzduiește Conferința ALMAS Exponential împreună cu pastorul Marin Bloj. Ei păstoresc de 22 de ani Biserica Creștină Noua Generație din Târgu Mureș! Prin învățăturile și chemarea pe care Dumnezeu i-a dat-o, pastor Atena, a reușit să împărtășească la sute de femei dragostea lui Dumnezeu prin emisiuni tv, mesaje motivaționale, video-uri, diverse producții media, conferințe live.

Doru Cîrdei

Doru Cîrdei este pastorul fondator și coordonator al Bisericii Filadelfia din Chișinău. De la înființarea ei în anul 1994, Biserica Filadelfia, a crescut la peste 3000 de membri, contribuind la înființarea multor biserici în diferite localități din Republica Moldova și a fondat și administrează Liceul Moldo-Finlandez – instituție creștină de învățământ, Universitatea Moldo-Americană și Centrul Creștin Betania, un orfelinat de tip familial. Biserica Filadelfia este renumită pentru generozitatea, cultura plină de viață pe care o inspiră și e mereu preocupată pentru a influența oamenii spre o relație profundă cu Dumnezeu. Pastorul Doru este căsătorit cu Nadia și împreună sunt părinții a patru copii Simona, Otilia, Cristofor și Robert.

Ted Ciuciui

Pastorul Ted Ciuciui este pastoral principal al Centrului Creștin Salem din Oradea! Biserica Salem este o biserică creştină locală autonomă nou testamentală, interconfesională care încurajează trăirea prin credinţă, părtăşia în dragoste, teologia conservatoare, închinarea charismatică şi strategia bazată pe viziune profetică. Biserica Salem are la bază credința că biserica lui Cristos la nivelul unei localităţi sau regiuni ar trebui să fie în unitate şi să fie animată de slujirea în Împărăţia lui Dumnezeu şi nu pentru o denominaţie oarecare. Ted Ciuciui, este căsătorit cu Monalisa și sunt părinții a trei copii minunați Teddy, Lucas și Patrik.

Lucian ONIGA

Lucian ONIGA este fondator și președinte al Fundației Peniel. Pasiunea lui pentru Isus l-a condus în multe regiuni și țări unde a slujit oamenilor prin închinare, predicare și învâțare. În prezent, Lucian (Oli) este pastor în Biserica Peniel din Bistrița. Este căsătorit cu Veronica și au 4 copii Thea, Petra, Simon și Renata.

Marin Bloj​

FONDATOR ALMAS EXPONENȚIAL
Biserica Creștină Noua Generație, ca viziune s-a născut în inima pastorului Marin Bloj în timp ce lucra ca evanghelist predicând Evanghelia generației tinere din România în anul 2000.  
În 2001, Marin Bloj a fondat Biserica Creștină Noua Generație, care are acum aproximativ 250 de participanți și 4 campusuri în 2 județe importante din România. Pastor Marin Bloj are o pasiune profundă pentru salvarea acestei generații pentru Cristos, dar și pentru dezvoltarea liderilor și plantarea de biserici dătătoare de viață. 
Împreună cu soția sa, Atena Bloj, au două fiice, Alanis și Sofia, care sunt slujitoare pasionate pentru Isus și pentru a-i conduce pe tinerii din generația lor mai aproape de Isus.

Atena Bloj

FONDATOR ALMAS EXPONENȚIAL
Pastor Atena Bloj este fondatoarea conferinței pentru femei STRĂLUCEȘTE și găzduiește Conferința ALMAS Exponential împreună cu pastorul Marin Bloj. Ei păstoresc de 22 de ani Biserica Creștină Noua Generație din Târgu Mureș! Prin învățăturile și chemarea pe care Dumnezeu i-a dat-o, pastor Atena, a reușit să împărtășească la sute de femei dragostea lui Dumnezeu prin emisiuni tv, mesaje motivaționale, video-uri, diverse producții media, conferințe live.

Doru Cîrdei

Doru Cîrdei este pastorul fondator și coordonator al Bisericii Filadelfia. De la înființarea ei în anul 1994, Biserica Filadelfia, a crescut la peste 3000 de membri, contribuind la înființarea multor biserici în diferite localități din Republica Moldova și a fondat și administrează Liceul Moldo-Finlandez – instituție creștină de învățământ, Universitatea Moldo-Americană și Centrul Creștin Betania, un orfelinat de tip familial. Biserica Filadelfia este renumită pentru generozitatea, cultura plină de viață pe care o inspiră și e mereu preocupată pentru a influența oamenii spre o relație profundă cu Dumnezeu. Pastorul Doru este căsătorit cu Nadia și împreună sunt părinții a patru copii Simona, Otilia, Cristofor și Robert.

Ted Ciuciui

Pastorul Ted Ciuciui este pastoral principal al Centrului Creștin Salem din Oradea! Biserica Salem este o biserică creştină locală autonomă nou testamentală, interconfesională în care trăirea este prin credinţă, părtăşia în dragoste, teologia conservatoare, închinarea charismatică şi strategia bazată pe viziune profetică.

Biserica Salem din Oradea are la bază credința că biserica lui Cristos la nivelul unei localităţi sau regiuni ar trebui să fie în unitate şi să fie animată de slujirea în Împărăţia lui Dumnezeu şi nu pentru o denominaţie oarecare. Este căsătorit cu Monalisa și sunt părinții a trei copii minunați Teddy, Lucas și Patrik.

Lucian ONIGA

Lucian ONIGA este fondator și președinte al Fundației Peniel. Pasiunea lui pentru Isus l-a condus în multe regiuni și țări unde a slujit oamenilor prin închinare, predicare și învățare. Actualmente, Lucian (Oli) este pastor în Biserica Peniel din Bistrița. Este căsătorit cu Veronica și au au 4 copii: Thea, Petra, Simon și Renata.

BISERICA CREȘTINĂ
NOUA GENERAȚIE

BCNG CENTRAL Târgu Mureș

Conferința va avea loc vineri și sâmbătă 16-17 septembrie. 

str. Mihai Eminescu nr. 24, Târgu Mureș
Email: almastraining@bcng.ro
Tel: 0746 020 678

SCHIȚA SESIUNILOR

VINERI 16 SEPTEMBRIE
 
Sesiunea 1: Cele patru fețe ale leadershipului
Sesiunea 2: Parteneriatul cu Duhul Sfânt
 
SÂMBĂTĂ 17 SEPTEMBRIE
 
Sesiunea 3: Ai grijă de tine
Sesiunea 4: Sănătatea emoțională
Sesiunea 5: Creșterea Bisericii
Sesiunea 6: Cultura / Valorile Bisericii
Sesiunea 7: Urgența echipării Bisericii
 
EȘTI INVITAT SPECIAL
 
Dacă ești pastor, ești de asemenea invitat împreună cu soția ta, la o întâlnire VIP, sâmbătă la ora 13:00, în care vom servi prânzul și vom prezenta CELE 8 SISTEME ale unei biserici sănătoase, vom schimba idei și unelte de dezvoltare și de ridicare a bisericii. Sperăm să ni te poți alătura împreună cu liderii și potențialii lideri din biserica ta în 16-18 septembrie. ALMAS Exponențial 2022 și-a deschis înscrierile pe bcng.ro.
 
VĂ ASTEPTĂM CU MARE DRAG!
 
Gazdele Conferinței, Pastori Marin și Atena Bloj, ALMAS Exponențial
 
#impreunasuntemmaiputernici #crestemimpreuna


*Notă: Programul poate suferi modificări.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Almas Exponențial este o conferință destinată pregătirii și echipării pastorilor, liderilor din echipa de conducere a bisericii, liderilor de grupuri, misionari și apprenti (lideri în devenire).

Deși familiile sunt importante pentru noi, această conferință este exclusiv destinată  adulților. Încercăm să creăm un mediu fără distrageri pentru toți participanții, și de aceea nu le permitem copiilor de nicio vârstă să participe la conferință, și nu putem face excepții.

Odată făcută înregistrarea la conferință nu putem rambursa taxa și nici nu o putem transfera pentru o conferință ulterioară. Dacă nu poți ajunge, poți trimite un alt membru al echipei tale în locul tău.

Se oferă sponsorizare pentru pastorii seniori care vin pentru prima oară la conferință și care s-au înregistrat în prealabil. Prin ”sponsorizare” se înțelege exclusiv rambursarea cheltuielilor cu transportul.

Poți vedea o listă cu cazări disponibile mai jos:

Hotel Plaza **** http://www.booking.com/Share-2zYVT8

Continental link **** http://www.booking.com/Share-nOlHTy

Plaza link **** http://www.booking.com/Share-8B77HO

Haller Boutique **** http://www.booking.com/Share-9TI0qQX

Dacă ai întrebări legate de înscriere sau cu privire la conferință în general, te rugăm să ne trimiți un email pe adresa: almastraining@bcng.ro  sau la numărul de telefon 0746020678

Programul conferinței se poate găsi pe pagina conferinței la secțiunea ”Schița sesiunilor”.

 

Almas Exponențial își rezervă dreptul de a schimba datele evenimentelor Almas în cazul unor programe care se suprapun. Dacă datele conferinței se schimbă te vom anunța imediat, oferindu-ți și câteva opțiuni pentru pașii următori.