DE CE EXISTĂM

Suntem aici să îi ajutăm pe oameni să Îl Cunoască pe Dumnezeu, să Găsească Libertatea, să își Descopere Scopul și să Facă o Diferență.

 

Indiferent dacă ești nou-venit la biserică, ești creștin de mulți ani sau cauți pur și simplu un nou început, ești binevenit alături de noi. Ne dorim să îți oferim un loc în care experimentezi o legătură autentică și plăcută cu Dumnezeu și cu familia Lui.

Încercăm să ne rezumăm la lucrurile simple, pentru a putea avea cât mai mult impact. Tot ce facem ca și biserică este filtrat de dorința noastră de a ajuta fiecare persoană să trăiască viața din belșug pe care a intenționat-o Dumnezeu pentru ea.

Cunoaște-L pe Dumnezeu

Locații campusuri  >

Mai mult decât o religie, El își dorește să aibă o relație cu noi. Asupra acestei relații cu Dumnezeu ne concentrăm în timpul programelor de duminică. Dacă ești nou în credință și ai întrebări sau dacă ești un creștin ”experimentat”, programele noastre sunt un loc sigur în care poți afla mai multe despre ce înseamnă să Îl cunoști pe Dumnezeu și să te apropii de El.

Găsește libertatea

Grupuri Mici  >

Unul din modurile în care ne găsim libertatea este să avem în viețile noastre oameni care să ne ajute în călătoria noastră. Conectarea cu ceilalți din grupurile BCNG este un mod practic și plăcut de a găsi acest gen de comunitate care îți schimbă viața.

Descoperă-ți scopul

Cursul Descoperă  >

Avem cu toții o parte importantă în planul lui Dumnezeu, și viețile noastre nu vor avea sens până când nu ne descoperim scopul. Cursul Descoperă este menit să ne ajute să facem pași în procesul important de a ne descoperi scopul, și are loc săptămânal la sediul central BCNG din Târgu Mureș.

Fă o diferență

Dream Team >

Acesta este planul final al lui Dumnezeu pentru viețile noastre – să facem o diferență în viețile altora. Când facem asta, Biblia ne spune că vom experimenta bucuria. Prin echipa Dream Team ne propunem să conectăm fiecare persoană la oportunitatea de a-și împlini chemarea folosindu-și darurile și talentele pentru a-i sluji pe ceilalți din biserică și din comunitate.

Pastori

Marin și Atena Bloj sunt pastorii Bisericii Creștine Noua Generație.
Biserica a prins rădăcini în anul 2001, când pastorul Marin a condus la Dumnezeu 8 studenți cu care a început un grup mic de studiu cu tema, "Identitatea mea în Cristos”. Ei au devenit pasionați pentru Dumnezeu și salvarea sufletelor oamenilor. Înainte să planteze BCNG, chemarea pe care a avut-o pastorul Marin în calitate de director YWAM (Organizația Internațională Tineri Pentru Misiune), a fost aceea de a duce Vestea Bună prin muzică și organizarea de concerte în peste 20 de orașe din țară, prin FESTIVALUL NEW GENERATION.

Apoi Dumnezeu a pus în el un nou vis: O BISERICĂ NOUĂ care să Îl descopere pe Dumnezeu și să îl facă cunoscut, să fie liberă și în același timp dependentă de EL, să își cunoască scopul pentru care este în această lume și să facă o diferență în comunitate!
Biserica Creştină Noua Generație este copilul spiritual al pastorilor și este binecuvântarea ce le-a schimbat viața, i-a făcut să râdă, să plângă, să creadă în ciuda tuturor împotrivirilor și să meargă mai departe. Au construit Biserica Creștină Noua Generație, punându-L pe Dumnezeu pe primul loc în viața lor și au continuat prin credință cu fiecare provocare primită de la El.

Înainte să vadă împlinită promisiunea unei locații stabile, începuturile slujirii lor ca și pastori le-au petrecut în diferite locații închiriate, precum Casa de Cultură ”Mihai Eminescu” și Cinema TINERETULUI. Fiecare etapa a avut provocările și binecuvântările ei și suntem recunoscători lui Dumnezeu pentru fiecare pas înainte.

Locul minunat în care ne întâlnim astăzi pe str. Mihai Eminescu 24, este rezultatul credinței, dragostei și efortului în unitate depus ca și TRUP. A FOST O PROMISIUNE, ÎNAINTE SĂ FIE O REALITATE. A FOST O PROVOCARE ÎNAINTE SĂ FIE UN VIS ÎMPLINIT. CU DUMNEZEU TOATE SUNT POSIBILE!

Un alt moment important în viața pastorilor noștri, a fost nașterea fetițelor lor gemene Sofia și Alanis, care au venit pe lume ca un miracol, în ciuda cuvântului IMPOSIBIL pe care l-au auzit mereu din punct de vedere medical. Miracolele sunt un limbaj al lui Dumnezeu și astăzi Sofia și Alanis sunt implicate cu pasiune în slujirea bisericii, în DREAM TEAM (Închinare, Welcome Team și NGKIDS).

Biserica Creștină Noua Generație este o BISERICĂ A TUTUROR GENERAȚIILOR și credem în familii pastorale care să ducă visul lui Dumnezeu DIN GENERAȚIE ÎN GENERAȚIE.