BCNG | Products
0
archive,post-type-archive,post-type-archive-product,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive,elementor-default

“Omul darnic va fi el însuşi binecuvântat.” (Proverbe 22:9a)

Generozitatea ta îi ajută pe alții să experimenteze o viață schimbată. Suntem cu adevărat recunoscători pentru că ai ales să faci o diferență și sperăm că această metodă online este un mod ușor și simplu de a dărui.

Biblia ne învață că atunci când ne aducem zeciuiala la Casa Domnului, de fapt ne închinăm lui Dumnezeu și recunoaștem domnia Lui peste întreg. Ceea ce dăruim peste asta, reprezintă dărnicia noastră. În domeniul în care îl punem pe Dumnezeu pe primul loc, fie că este în domeniul financiar, relațional sau oricare altul, acolo El toarnă binecuvântarea Lui, cum a promis in Maleahi 3:10.

Să-i dai cu dărnicie, nu cu părere de rău în inimă, căci pentru aceasta te va binecuvânta Domnul, Dumnezeul tău, în toate lucrările tale şi în orice lucru pe care vei pune mâna. (Deuteronom 15:10)

Showing all 5 results