Misiune

Misiune

Misiunile BCNG există pentru a ne conecta mai bine la alţii pe măsură ce lucrăm în parteneriat pentru a zidi Împărăţia lui Dumnezeu. Alătură-ni-te şi ajută-ne să facem o diferenţă participând la ceea ce face El pe plan local, naţional şi în întreaga lume.

MISIUNE LOCALĂ

Principala noastră responsabilitate de slujire este în Târgu Mureș, iar apoi în orașele în care am început să dezvoltăm campusurile bisericii.  Prin misiunile locale ne dorim să fim o binecuvântare pentru cei în nevoie, să le arătăm dragostea lui Dumnezeu prin diferite acte de bunătate precum și să îi ajutăm să facă un pas înspre relația lor cu Isus.Vezi aici cum poţi să te implici şi tu!
Misiune locala
Misiune nationala

MISIUNE NAȚIONALĂ

Este încă una din principalele noastre responsablilități. Misiunile naționale ne ajută să lansăm Biserici la nivel național. În acest moment avem 5 locații în care investim cu toată inima și reusrsele noastre: Târgu Muresș, Reghin, Toplița, Șăulia, Târnăveni și ne dorim ca mesajul de viață al Evangheliei lui Isus să ajunga la cât mai mulți oameni.

Ghid de pregătire pentru situații de urgență

În cazul unei catastrofe, cum ar fi inundații, pană de curent sau furtună există riscul ca alimentele să devină greu de obținut. Prin urmare, este recomandat, să avem o aprovizionare suficientă.

Scopul acestui ghid este să te ajute să ai hrană pentru 10 zile fără a merge la cumpărături. Soluția este întotdeauna responsabilitatea ta. Dacă decizi să economisești și cât de mult vrei să faci asta, este o decizie personală.