RUGĂCIUNE

Rugăciunea chiar funcționează

Dacă ai ajuns în viața ta într-un punct în care simți că îți lipsește ceva, probabil că ai o problemă de conexiune: ești prea deconectat de Dumnezeu și prea conectat la lumea din jurul tău. Rugăciunea și postul sunt două unelte puternice care te pot ajuta să îți repui viața în ordine. Urmărește mesaje despre rugăciune.
Cere Rugăciune
Serviciu Rugăciune Miercuri
21 zile de rugăciune

Postul

Postul este una din cele mai puțin cunoscute discipline ale bisericii, însă este o practică menționată atât în Vechiul, cât și în Noul Testament din Biblie. A fost practicat de însuși Isus, și are o putere incredibilă în viețile noastre astăzi.

Postul ne deconectează de la lume

Postul nu este despre a te auto-pedepsi, ca și când Dumnezeu ar vrea să suferi; este mai degrabă despre a te deconecta pentru o vreme și în mod intenționat de lucrurile lumii pentru a putea auzi vocea lui Dumnezeu și pentru a putea experimenta viața deplină pe care o are El pentru tine.

Următorii pași

Dacă vrei să afli mai multe despre rugăciune sau despre cum să îți dezvolți un stil de viață în rugăciune, te poți înscrie într-un grup mic de rugăciune. Indiferent dacă abia înveți să te rogi sau dacă te simți chemat să slujești în echipa de rugăciune, grupurile mici de rugăciune sunt un mod bun de a te conecta la alții și de a-L vedea pe Dumnezeu la lucru. 

Cei care se simt chemați să facă o diferență prin rugăciune se pot înscrie în echipa de rugăciune. Membrii echipei se roagă în timpul programelor pentru slujitori și pentru participanți. Pentru a afla mai multe detalii despre cum poți sluji în Echipa de rugăciune, participă la cursul Descoperă

Biserica Creștină Noua Generație
s-a născut în urma rugăciunii!

 
Încă de la începutul bisericii noastre în 2001, Pastorii Marin si Atena Bloj ne-au invatat să fim oameni ai rugăciunii. Modelul nostru a fost pur și simplu: ”Roagă-te mai întâi!”. În orice situaţie, fie bună sau rea, alegem să ne rugăm înainte de a acţiona.
 
De multe ori oamenii acţionează mai întâi și doar apoi vor ca Dumnezeu să-i salveze din situaţia respectivă. Dar rugăciunea ar trebui să fie primul nostru răspuns, nu ultima noastră soluţie.Când descoperiţi frumuseţea conversaţiei zilnice cu El, veţi experimenta prezenţa lui Dumnezeu care vă va schimba viaţa. De aceea alegem să îl căutăm pe Dumnezeu în cele 21 de zile de rugăciune din luna ianuarie și în fiecare serviciu de rugăciune de miercuri seara de la ora 19:00.