RUGĂCIUNE

Rugăciunea chiar funcționează

Dacă ai ajuns în viața ta într-un punct în care simți că îți lipsește ceva, probabil că ai o problemă de conexiune: ești prea deconectat de Dumnezeu și prea conectat la lumea din jurul tău. Rugăciunea și postul sunt două unelte puternice care te pot ajuta să îți repui viața în ordine. 

Rugăciunea ne conectează la Dumnezeu 

Cu cât petreci mai mult timp cu cineva sau făcând un anumit lucru, cu atât vei investi mai mult în acel lucru. La fel este și cu Dumnezeu. Cu cât petreci mai mult timp cu El, cu atât mai mult va crește credința ta în El. 

 

Postul

Postul este una din cele mai puțin cunoscute discipline ale bisericii, însă este o practică menționată atât în Vechiul, cât și în Noul Testament din Biblie. A fost practicat de însuși Isus, și are o putere incredibilă în viețile noastre astăzi.

Postul ne deconectează de la lume

Postul nu este despre a te auto-pedepsi, ca și când Dumnezeu ar vrea să suferi; este mai degrabă despre a te deconecta pentru o vreme și în mod intenționat de lucrurile lumii pentru a putea auzi vocea lui Dumnezeu și pentru a putea experimenta viața deplină pe care o are El pentru tine.

Următorii pași

Echipei noastre i-ar place să se roage pentru tine și pentru ce se întâmplă în viața ta acum. Poți cere rugăciune online sau completând un card de rugăciune la oricare dintre programele noastre. 

În fiecare ianuarie petrecem câte 21 de zile căutându-L pe Dumnezeu în rugăciune. Am văzut cum biserica noastră și nenumărate vieți au fost schimbate în acestea perioadă de rugăciune concentrată, și ar fi o onoare pentru noi să ni te alături și tu. 

Dacă vrei să afli mai multe despre rugăciune sau despre cum să îți dezvolți un stil de viață în rugăciune, te poți înscrie într-un grup mic de rugăciune. Indiferent dacă abia înveți să te rogi sau dacă te simți chemat să slujești în echipa de rugăciune, grupurile mici de rugăciune sunt un mod bun de a te conecta la alții și de a-L vedea pe Dumnezeu la lucru. 

Cei care se simt chemați să facă o diferență prin rugăciune se pot înscrie în echipa de rugăciune. Membrii echipei se roagă în timpul programelor pentru slujitori și pentru participanți. Pentru a afla mai multe detalii despre cum poți sluji în Echipa de rugăciune, participă la cursul Descoperă