NGKIDSPLAY

Scopul nostru este ca copiii noștri să aibă o relație autentică cu Dumnezeu, să își construiască o bază biblică solidă, să crească în prieteniile lor și în relația cu liderii lor și să iubească să fie la biserică.

EȘTI LA PRIMA VIZITĂ?

De la bebeluși și până la copiii în clasa a cincea, vrem să vă oferim ție și familiei tale o experiență excelentă.

Odată ce ai ajuns la BCNG, membrii echipei noastre te vor direcționa cu bucurie spre zona destinată lucrării cu copiii. Vei merge la check-in-ul destinat special famiiilor nou venite, unde ne vei putea da câteva detalii despre tine și familia ta ca să te putem sluji cât mai bine. Pe formularul de check-in îți vom pune câteva întrebări, ca de exemplu, dacă și ce fel de alergii are copilul tău, câți copii sunt în familia voastră, și îți vom cere datele de contact. Poți, de asemenea, să completezi dinainte formularul online pentru a economisi timp la check-in pentru prima oară.

Apoi, atât tu, cât și copilul tău veți primi câte un ecuson cu un cod identic. Dacă va fi nevoie să te contactăm în timpul programului, îți vei vedea scris codul pe ecran. Păstrează ecusonul până la sfârșitul programului, pentru că tot pe baza lui îți vei putea lua copilul la final.

NGKIDS CREȘĂ (6 săptămâni - 2 ani)
NGKIDS PREȘCOLARI (3-5 ani)
NGKIDS ȘCOLARI (6-11 ani)

Lucrăm în parteneriat cu părinții

Credem că cel mai bun mod de a-i ajuta pe copii să își pună o bază spirituală solidă este prin intermediul parteneriatului cu părinții. Împreună putem să îi încurajăm, să îi pregătim și să ne rugăm pentru ei pe măsură ce cresc în credință.

Iată câțiva pași practici prin care poți să valorifici cel mai bine timpul petrecut de copilul tău la biserică:

  • Alege o locație și un moment anume ca să îi ajuți pe copii să își dezvolte o relație bună cu liderul de grup mic și cu alți copii de vârsta lui.
  • Recapitulează cu el versetul săptămânii.
  • Cere să ți se trimită mesaje cu privire la ce învață copilul tău în fiecare săptămână. Rămâi conectat cu NGKIDSPLAY urmărindu-ne pe Facebook si pe bcng.ro .
  • Construiește relații cu alți părinți de la NGKIDSPLAY pe grupul de whatsapp al părinților.
  • Roagă-te pentru copii de fiecare dată când vin la biserică, și roagă-te și pentru echipa care slujește și are grijă de ei.