CURSUL DESCOPERĂ

Cursul DESCOPERĂ te ajută să descoperi scopul răscumpărării tale și să trăiești viața pe care a intenționat-o Dumnezeu pentru tine. Cursul este format din trei pași care te echipează 1) să te conectezi la biserică; 2) să descoperi punctele forte ale design-ului tău unic; 3) să îți dezvolți darurile și talentele unice pentru a face o diferență în viețile altora și 4) să îți împlinești scopul slujind într-o echipă Dream Team

Pasul UNU - Cunoaște biserica

Descoperă misiunea Bisericii Creștine Noua Generație și află cum te poți conecta și tu cu biserica noastră. Pasul UNU are loc în prima duminică a fiecărei luni.
Participă online

Duminică, 3 decembrie de la 12:30

Înscrie-te pentru Pasul UNU

Pașii Următori

Pasul UNU:
Devino un membru
Conectează-te la BCNG și descoperă detaliile legate de biserică, despre crezul ei, despre conducere și guvernare, despre finanțe și despre organizarea intențională a bisericii. Vei avea de asemenea ocazia să devii membru BCNG.

Pasul DOI:
Descoperă design-ul
Află mai multe despre personalitatea ta, descoperă-ți darurile, și exploră cum design-ul tău unic îți relevă scopul în viață și locul în slujire.

Pasul TREI:
Dezvoltă abilitatea de conducere
Află ce înseamnă să fii un lider la BCNG și descoperă oportunitățile disponibile pentru a-ți împlini scopul și pentru a-i sluji pe alții folosind darurile pe care le-ai primit de la Dumnezeu.

Pasul PATRU:
Împlinește scopul
În această săptămână vei face cunoștință cu echipele Dream Team (Echipa de vis) și vei afla cum poți face parte și tu dintr-o asemenea echipă. Liderii noștri te vor ajuta să găsești domeniul de slujire care ți se potrivește cel mai bine, în funcție de pasiunile și abilitățile tale.