BOTEZ

Botezul este un pas important de ascultare care le arată altora că ne-am pus încrederea în Isus pentru salvarea noastră. Isus a fost botezat când era pe pământ, și noi facem același lucru pentru a-I urma exemplul. Când se botează un creștin, el este scufundat în apă pentru a se identifica cu moartea și învierea lui Isus și este ridicat din apă pentru a se identifica cu învierea Lui. Noi credem că botezul este o declarație publică a trei lucruri: că ești un ucenic al lui Cristos, că începi o viață nouă împreună cu Cristos, și că devii parte dintr-o nouă familie.

EȘTI PREGĂTIT PENTRU BOTEZ?

PARTICIPĂ LA UN PROGRAM

În această perioadă serviciile noastre de la sfârșit de săptămână au loc la sediu dar și online. Programele speciale dedicate botezului le avem în fiecare duminică după serviciul Bisericii la punctul de INFORMAȚII DESCOPERĂ.

INVITĂ-ȚI FAMILIA ȘI PRIETENII

Botezul în apă este un moment de sărbătoare și o declarație publică a unei vieți înnoite în Cristos. Adu-ți prietenii și familia împreună cu tine la un program BCNG pentru ca să puteți sărbători împreună.

NOI ÎȚI PUNEM LA DISPOZIȚIE TOT CE AI NEVOIE

Nu te îngrijora cu privire la ce trebuie să ai la tine la botez. Echipa noastră este pregătită cu tot ce ai nevoie, inclusiv cu un tricou pentru botez pe care îl vei putea păstra.

Contactează-ne

Ai întrebări legate de botez? Echipa noastră este aici ca să te ajute!
Email: botez@bcng.ro
Telefon: 0746020678

Următorul serviciu
de botez

19 mai 2024

Fă și tu următorul pas!

Resurse suplimentare cu privire la botez

Oamenii pun adesea întrebări legate de botez: De ce să mă botez? Ar trebui să mă botez din nou? Iată câteva resurse care te vor ajuta să găsești răspunsuri legate de botezul în apă.