DREAM TEAM

Ce este echipa Dream Team?

Este un grup de oameni incredibili care și-au descoperit darurile și pasiunile, pe care le folosesc în slujire. De la a crea un mediu comfortabil în echipa de Welcome, la a conduce următoarea generație la Isus într-o echipă care lucrează cu studenții, a crea o experiență dinamică în echipa responsabilă de programe, a dărâma barierele din oraș conducând un grup mic și până la a lucra în parteneriat cu centrul Dream Team- cu toții suntem o forță care lucrează la avansarea Împărăției lui Dumnezeu.

Misiunea noastră

Scopul echipei Dream Team este să zidească Trupul lui Cristos prin împlinirea chemării fiecărei persoane în parte și prin slujirea care face o diferență.

Implică-te în Dream Team

Fă următorul pas de a te implica în echipa Dream Team începând cu cursul Descoperă. Acest curs are scopul de a te echipa să trăiești ca un ucenic complet dedicat lui Cristos – de la a deprinde elementele de bază ale credinței și până la a descoperi și împlini destinul dat de Dumnezeu.

Pasul UNU: Devino un membru BCNG

Conectează-te la BCNG și află lucruri știute și neștiute despre biserică, detalii despre convingerile noastre, conducerea și guvernarea bisericii, despre modul cum ne administrăm banii și despre organizarea intențională a bisericii. Vei avea de asemenea ocazia să devii membru BCNG.

Pasul DOI: Descoperă-ți design-ul

Află mai multe despre personalitatea ta, descoperă-ți darurile, și vezi cum design-ul tău îți relevă scopul în viață și locul potrivit în lucrare.

Pasul TREI: Intră în echipă

În această săptămână vei face cunoștință cu echipele Dream Team (Echipa de vis) și vei afla cum poți face parte și tu dintr-o asemenea echipă. Liderii noștri te vor ajuta să găsești domeniul de slujire care ți se potrivește cel mai bine, în funcție de pasiunile și abilitățile tale.