Festivalul Comunității

Festivalul Comunității

 

Curând mai multe informații despre Festivalul Comunității 2023

 Festivalul Comunității este o oportunitate minunată de a binecuvânta oamenii și de a fi binecuvântat. Zeci de oameni merg în comunitate să le arate celorlalți dragostea lui Cristos, într-un mod practic, tangibil și real.

Proiectul din acest an va arăta puțin diferit din moment ce luăm măsuri pentru ca toată lumea implicată să fie în siguranță. Pentru a ne asigura că ai tot ce ai nevoie pentru a putea sluji în siguranță, am creat un Kit pentru Ziua Comunității. Kit-urile includ câte un tricou cu Ziua Comunității, mănuși de protecție vopsea și multe altele! Kit-urile vor fi disponibile la campusul central din Tg. Mureș. Iată câteva recomandări pe care ne dorim să le respecte toți cei care slujesc:

  • Purtați mască tot timpul.
  • Pe cât posibil mențineți o distanță de 2 m de cei alături de care slujiți și de cei pe care îi slujiți.
  • Păstrați-vă mâinile curate. Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun cel puțin 20 de secunde. Dacă acestea nu sunt disponibile folosiți un dezinfectant pe bază de alcool.
  • Nu vă atingeți fața cu mâinile nespălate.
  • Acoperiți-vă nasul și gura cu un șervețel când tușiți sau strănutați; aruncați șervețelele la gunoi. Dacă nu aveți șervețel tușiți sau strănutați în pliul cotului sau pe umăr, și nu pe mână.

Pentru cea mai bună experiență în Festivalul Comunității înregistrați-vă și alegeți-vă proiectul la care vreți să participați. Abia așteptăm să vedem ce va face Dumnezeu în acest an de Ziua Comunității pe măsură ce le împlinim nevoile oamenilor și le arătăm altora dragostea Lui!

CE ESTE FESTIVALUL COMUNITĂȚII? Festivalul Comunității este un eveniment anual de misiune care încheie semestrul de vară al grupurilor mici. Pentru noi, biserica locală, este o oportunitate extraordinară de a merge în comunitățile noastre și de a ne iubi aproapele. Indiferent dacă faci sau nu parte dintr-un grup mic, poți sluji și tu comunitatea alături de noi împărtășind dragostea lui Isus prin gesturi simple și practice de bunătate.

VREAU SĂ PARTICIP LA ZIUA COMUNITĂȚII DAR NU FAC PARTE DIN NICIUN GRUP MIC. CUM ÎMI POT GĂSI UN GRUP MIC? Cel mai bun mod de a te implica este printr-un grup mic de vară și îți poți găsi unul căutând în registrul grupurilor mici de pe bcng.ro. Cele mai multe grupuri sunt deschise să primească membrii noi în timpul semestrului, așa că nu te sfii să contactezi liderul grupului care ți se potrivește ținând cont de interesele, locația și programul tău. Dacă nu te poți alătura unui grup mic de vară însă vrei totuși să participi la un proiect de Festivalul Comunității, poți căuta locațiile  disponibile pe site-ul nostru.

CUM VA COMUNICA BISERICA DETALIILE CARE MAI SUNT NECESARE DESPRE FESTIVALUL COMUNITĂȚII? Liderii de locație și ajutoarele de lider vor primi e-mailuri săptămânale cu noutăți legate de Ziua Comunității.

PE CINE POT CONTACTA DACĂ AM ÎNTREBĂRI SAU NELĂMURIRI? Liderul de locație îți poate răspunde la orice întrebare sau ne poți trimite un e-mail pe adresa: office@bcng.ro