Subtitle

Sezonul de grupuri
iarnă-primăvară

Suntem bucuroși să te anunțăm că începem sezonul de grupuri iarnă-primăvară. Completează formularul de contact și rămâi conectat pentru a afla noile grupuri iViață disponibile în noul sezon. În grupurile mici, ne purtăm de grijă unii altora!
Găsește-l și tu pe cel care ți se potrivește

Chiar dacă suntem distanțați fizic unii de ceilalți în această perioadă, este foarte important să rămânem conectați relațional și spiritual. Grupurile noastre mici se întâmplă online şi în persoană, și ne-ar place să te ajutăm să îți găsești grupul potrivit astăzi. Pentru a te înscrie într-un grup, vizualizează registrul grupurilor mici de mai jos.

Grupurile mici de la BCNG

Dumnezeu ne-a creat să trăim în comunitate. Indiferent dacă te consideri sau nu ”bun cu oamenii”, cu toții avem nevoie unii de alții. De aceea avem grupuri mici – pentru a găsi o comunitate care are potențialul să ne schimbe viețile. La fel ca cele mai multe lucruri, nu vei știi cum e până când nu încerci, așa că consultă registrul și conectează-te la un grup mic astăzi!

Registrul grupurilor mici

Conduci un grup mic iViață?

Pregătirea pentru lideri

Dacă vrei să devii lider de grup mic, consultă pagina noastră de Pregătire pentru lideri pentru a afla mai multe despre cum îți poți începe un grup iViață!

Resurse pentru lideri

Seria pentru dezvoltarea conducerii îți oferă pregătirea de care ai nevoie dar și materiale care să te ajute să faci pași înainte ca și lider și să ai succes cu grupul tău.

Următorul pas

Ajută-ți grupul să se apropie mai mult de Cristos în timpul semestrului.

Grupurile Libertatea

Grupurile Libertatea sunt grupuri de studiu biblic și o conferință destinate să îi ajute pe creștini să descopere viața din belșug pe care și-o dorește Isus pentru ei.

Întrebări des întâlnite

Probabil că ai văzut o întâlnire de grup mic fără să îți dai seama despre ce e vorba. Un grup mic arată ca un grup de prieteni care se adună la prânz, echipe care joacă baschet, sau oameni care studiază o carte sau un anumit subiect. În esență, grupul mic este o mică adunare de oameni, și este mai puțin despre ce faci și mai mult despre cu cine faci ce faci. Participând la un grup mic te poți aștepta să te conectezi la ceilalți făcând ceva împreună, să porți conversații dătătoare de viață și să le ceri altora să se roage pentru tine.

Grupurile noastre mici se întâlnesc pentru trei semestre pe an – iarnă/primăvară, vară și toamnă. În timpul semestrelor cele mai multe grupuri se întâlnesc o dată pe săptămână. Grupurile mici iViață au scopul de a da sens vieții tale dar și să pună comunitatea în viața ta, așa că, chiar dacă nu poți participa la fiecare întâlnire, este totuși un mare câștig pentru tine.

Cele mai multe grupuri mici iViață se întâlnesc timp de un semestru. În acest fel, se pot adăuga mereu oameni noi. De asemenea, formatul pentru acest semestru îți permite să încerci mai multe grupuri mici în fiecare an. Pe măsură ce se formează relații, unele grupuri aleg să rămână împreună timp de mai multe semestre, însă noii veniți sunt întotdeauna bineveniți.

Acest aspect diferă de la un grup la altul. Când cauți în registrul pentru grupuri, vei găsi în profilul grupului dacă avem pe cineva disponibil să stea cu copiii.

Adevărul e că nu toată lumea va simți că se potrivește în primul grup pe care îl încearcă. De aceea te încurajăm să îți alegi câteva grupuri care te interesează, să contactezi liderii și să încerci să mergi la câteva grupuri înainte de a alege grupul potrivit pentru tine. Pentru a avea succes cu grupurile mici există o strategie simplă: nu renunța! Credem că există un grup potrivit pentru oricine- chiar și pentru tine!