Planifica o vizita

Ce să te aștepți de la BCNG?

La BCNG ești întâmpinat într-un mediu prietenos și cald de oameni care sunt entuziasmați să te vadă. Vrem să îți spunem de la bun început la ce să te aștepți când ajungi la BCNG. După aceea, tot ce trebuie să faci este să vii în persoană și să afli singur mai multe !

La programul de duminică te poți aștepta:

– Ca fiecare program să dureze o oră și jumătate – Să asculți mesaje mesaje relevante și profunde bazate pe Biblie – O muzică de închinare plină de energie – Învățături distractive pentru copiii tăi.

Descoperă care e următorul tău pas:

– Un loc unde să aparții. În grupurile iviață găsești oameni alături de care poți crește, râde și sluji. Avem grupuri pentru bărbați, femei, grupuri bazate pe pasiuni comune și multe altele! – Șansa de a face o diferență în viața cuiva. Dumnezeu te-a creat cu daruri și talente pe care le poți folosi pentru a schimba vieți din comunitatea ta și din întreaga lume. Slujește la BCNG pentru a afla mai multe. – Un mod de a crește. Vrem să te echipăm cu uneltele de care ai nevoie pentru a te dezvolta ca un ucenic complet devotat lui Cristos. Poți găsi aici unelte pentru a te dezvolta atât personal cât și spiritual.

Întreaga ta familie e binevenită.

Suntem o singură biserică care se întâlnește în mai multe locații. Fiecare membru al familiei poate găsi ceva ce să iubească la BCNG!

Planifică o vizită

BCNG CENTRAL

Str Mihai Eminescu nr 24, Targu Mures

Contact:

Tel:(+4)0365441522Mail: info@bcng.ro

Program serviciu:

Duminica: 11:00-12:30

CAMPUS BCNG REGHIN

Str. Petru Maior, nr. 34, Reghin

CAMPUS BCNG TOPLIȚA

Str. Libertății, nr. 2,Toplița

CAMPUS BCNG TÂRNĂVENI

Str. Republicii, nr. 49,Târnăveni