Grupuri iViață pentru cuplurile căsătorite

Grupuri iViață pentru cuplurile căsătorite

Căsătoria este un dar de la Dumnezeu și ne dorim ca și voi să descoperiți planul măreț al lui Dumnezeu pentru căsnicia ta. De asemenea, știm că nu există soluții rapide în creșterea copilor. Parenting-ul cerer timp, atenție și dragoste. În grupurile pentru cupluri căsătorite ne vom concentra la design-ul lui Dumnezeu pentru cupluri și familii și vom învăța alături de alte cupluri asemenea nouă aflate în același stadiu al relației lor.

Te interesează să conduci un grup pentru cupluri căsătorite

Dacă ești lider de grup mic și vrei să te pregătești mai mult pentru a consilia cuplurile căsătorite, contactează echipa de grupuri mici de la campusul tău pentru mai multe informații despre cum te poți pregăti și cum poți crește ca și lider pentru căsnicii. Dacă vrei să devii lider de grup mic pentru prima oară, trebuie să fi terminat cursul Descoperă și să fi participat la Pregătirea pentru lideri de grupuri mici.

 

Curriculum-ul pentru grupuri mici pentru cupluri căsătorite

Dacă vrei să folosești curriculum-ul pentru grupul tău pentru cupluri căsătorite, poți găsi o copie al DVD-ului pentru cupluri pentru un semestru. Te rog să ne contactezi la nuntabcng@gmail.com sau la nr. de tel. 0365 441 522 pentru a ne cere curriculum-ul. Poți accesa și registrul online al grupurilor mici.