21 de Zile de Rugăciune

Urmărește întâlnirea de rugăciune

Urmărește mesajele din perioada de 21 de zile de post și rugăciune și pregătește-te să experimentezi puterea căutării lui Dumnezeu prin rugăciune și închinare.

Dumnezeu a fost atât de bun la cele #21ZileDeRugăciune și vrem să sărbătorim ce a făcut El! Scrie-ne mai jos cum a lucrat Dumnezeu în viața ta în acest sezon de rugăciune!

Dacă încă te mai rogi și crezi pentru un miracol, continuă să Îl cauți pe Dumnezeu! El nu și-a terminat lucrarea! Ne-am bucura să ne vedem în fiecare vineri de la ora 6 dimineața. Suntem bine încredințați pentru miracolele pe care Dumnezeu le are pregătite pentru fiecare!

Ne bucurăm că ai fost participat la cele 21 de zile de post și rugăciune!

ALĂTURĂ-TE NOUĂ

21 de Zile de Post și Rugăciune: 9-29 Ianuarie 2022

LA SEDIU:
Luni-Vineri de la ora 6:00, Sâmbătă de la ora 10:00

ONLINE:
Luni-Vineri de la ora 6:00, Sâmbătă de la ora 10:00

Resurse pentru Rugăciune

Cele 21 zile de rugăciune sunt o perioadă în care Îl căutăm intenționat pe Dumnezeu în fiecare zi în rugăciune, crezând că El va lucra într-un mod miraculos.
Dacă te pregătești să participi la cele 21 zile de rugăciune sau vrei să afli mai multe despre cum să îți întărești viața personală de rugăciune, poți folosi următoarele resurse.

Trimite-ne o Cerere de Rugăciune

Spune-ne cum te putem susține în rugăciune în această perioadă

Sperăm că ați avut un timp binecuvântat până acum în cele 21 de zile de post și rugăciune! Am auzit deja așa de multe mărturii despre modul extraordinar în care Dumnezeu lucrează în așa de multe vieți, și abia așteptăm să auzim și mai multe! Apasă butonul de mai jos ca să ne împărtășești lucrurile minunate pe care El le face în viața ta

21 de Zile de Rugăciune este pentru tine

Dacă simți că Dumnezeu are mai mult pentru viața ta, 21 de zile de rugăciune este un mod bun de a începe să crezi în tot ce are El pregătit pentru tine. Dacă Îl vei pune pe El pe primul loc, El va lucra așa cum nu a mai făcut-o niciodată până acum. Vei începe să vezi cum puterea rugăciunii îți transformă relațiile, munca, familia, și toate domeniile din viața ta. Indiferent dacă ni te alături fizic sau online, ne-am bucura foarte mult să participi alături de noi la cele 21 de zile de rugăciune.

Rugăciunea și postul

În timpul acestor 21 de zile de rugăciune te încurajăm să postești ca un următor pas spiritual care poate aduce claritate și revelație în viața ta. Poți alege să postești și în alte zile de-a lungul anului pe măsură ce Îl cauți pe Dumnezeu.