NGKIDSPLAY

SUNTEM O BISERICĂ FORMATĂ DIN GRUPURI MICI, ȘI ACEST LUCRU ÎNCEPE CU COPIII NOȘTRI

În fiecare săptămână, copiii până în clasa a V-a pot participa la un program NGKIDS unde se pot bucura de o închinare dinamică și de învățătură biblică. Ei vor petrece cel mai mult timp în cadrul unui grup mic pentru a le oferi șansa de a se conecta în mod repetat la lider și de a interacționa cu copii de aceeași vârstă. Ei vor învăța împreună din Biblie, despre cum să aibă o relație cu Dumnezeu, cum să memoreze versete și cum să se distreze dezvoltând prietenii unii cu alții.

EXPERIENȚA DE LA PROGRAMUL NGKIDS

Invităm prezența lui Dumnezeu în viețile noastre prin laudă și închinare, și ne dorim ca fiecare copil să crească experimentând bucuria și beneficiile pe care le aduce lauda în viețile tuturor credincioșilor.

Dumnezeu ne-a creat să trăim în comunitate, și ne dorim ca copiii tăi să își dezvolte prietenii sănătoase cu alți copii vârsta lor. Prieteniile și creșterea alături de alți copii este o parte importantă a călătoriei lor spirituale.

Biblia ne îndeamnă să ascundem Cuvântul Lui în inimile noastre (Psalmul 119:11). Una din cele mai bune moduri de a- ajuta pe copii să își clădească viețile pe fundamentul Cuvântului lui Dumnezeu este prin a le umple inimile și mințile cu versete din Biblie, pe care să le memoreze.

Copiii au nevoi diferite la vârste diferite, și noi ne dorim ca copilul tău să înțeleagă și să învețe Cuvântul lui Dumnezeu într-un ritm adaptat pentru vârsta lui. În fiecare an ei vor învăța lucrurile altfel, în funcție de vârsta lor, prin intermediul unor informații relevante și interesante pentru ei.