NGKIDSPLAY

NGKIDS CREȘĂ & PREȘCOLARI

Ne pasă de experiența pe care o au copiii tăi în biserică – începând de la bebeluși!

Creșa

Copilul tău va fi îngrijit de către membrii ai staff-ului bine pregătiți. Pregătim camera micuților cu jucării în funcție de vârsta lor, jucării pe care le dezinfectăm între programe.

Știm că bebelușii au nevoi și programe specifice, așa că atunci când îți vei aduce copilul la creșă, avem un formular ușor de completat pentru ca membrii echipei noastre să știe când trebuie să doarmă, să mănânce și să fie schimbat fiecare bebeluș. De asemenea, ne luăm timp ca să ne rugăm și să iubim fiecare bebeluș săptămânal.

cresa
prescolari

Preșcolari

Copiii de vârsta grădiniței încep să se conecteze mai mult la biserică, așa că îi ajutăm să interacționeze și să crească în credință prin intermediul poveștilor, lucrului manual și cântecelor care le explică adevăruri biblice. Ei încep de asemenea să își formeze prietenii cu alți copii și cu învățătorii lor.

Dedicarea copiilor

Părinții lui Isus l-au dedicat pe acesta lui Dumnezeu (Luca 2:22-40) pe când era copil. Ne dorim să urmăm acest model biblic, și de aceea îți oferim și ție oportunitatea de a-ți dedica copiii lui Dumnezeu. În cadrul acestui program special, părinții se angajează în mod public să își ajute copilul să crească în credință și să îl crească într-un cămin în care Isus este centrul. Echipa noastră se roagă pentru toți copiii, și avem câte o Biblie pentru fiecare copil pe care i-o dăruim la programul de dedicare.

Dedicarea copiilor va avea loc în 9 ianuarie 2022 și ne-ar place ca tu și familia ta să participați la program. Te rugăm să completezi formularul pentru dedicarea copiilor pentru a-ți dedica copilul la BCNG.